1890年-2020年

: Vixen Direct Wide Photo Adapter 60mm for General Type T Mounts : Telescope Accessories : Electronics. Will accept most all types of camera "T" mounts and link them to Telescopes . For Canon Eos cameras use #376 instead. For Olympus cameras use #377 instead. 。 。 。