1890年-2020年

ZXY-NAN 1.25 Astronomy Telescope Filter Set Combo Planet Moon Nebula Star Sky Detail Red Green Blue Yellow Black 5Colors

ZXY-NAN 1.25'' Astronomy Telescope Filter Set Combo Planet Moon Nebula Star Sky Detail Red Green Blue Yellow Black 5Colors: Electronics. Buy ZXY-NAN 1.25'' Astronomy Telescope Filter Set Combo Planet Moon Nebula Star Sky Detail Red Green Blue Yellow Black 5Colors: Filters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 5Pack 1.25" Telescope Eyepiece Color Filter Set(Green/Blue/Red/Yellow). 。 Perfect for enhanced views of the Moon, Jupiter, Mars, Saturn, star cluster, nebula, deep sky and other planet. 。 Screws on standard 1.25" astronomy telescope eyepiece. 。 Reduces eye strain and improves contrast and surface detail of the planet. 。 5x Telescope Color Filter 。 Welcome to KESOTO, where Millions of new items are waiting for you to buy it and we hope to see you again.。Description:。- 5Pack 1.25" Telescope Eyepiece Color Filter Set(Green/Blue/Red/Yellow).。- Perfect for enhanced views of the Moon, Jupiter, Mars, Saturn, star cluster, nebula, deep sky and other planet.。- Screws on standard 1.25" astronomy telescope eyepiece.。- Reduces eye strain and improves contrast and surface detail of the planet.。- High quality glass and metal construction for durability.。Specification:。- Material:Metal。- Size:30mm/1.18 inch。- Color:Green/Blue/Red/Yellow/Black。Package Includes:。5x Telescope Color Filter。Please only choose from seller "", we will not take responsibility for any poor quality product from other sellers.。