1890年-2020年

Pasamer Aluminum Alloy Stereo Microscope Mount Lens Camera Adapter CTV Interface Black 01

Pasamer Aluminum Alloy Stereo Microscope Mount Lens Camera Adapter CTV Interface Black(01): Electronics. Buy Pasamer Aluminum Alloy Stereo Microscope Mount Lens Camera Adapter CTV Interface Black(01): Adapters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 1. Lightweight and compact size, easy to store and use. 。 2. The 25mm camera interface 's one end of the interface is the microscope interface thread and on the other end is the C interface 。 3. Used for stereoscopic microscope, 25mm or 23.2mm camera interface. 。 4. Made of high quality material with high hardness, solid and not easy to rust. 。 5. Exquisite workmanship ensures its long service life. 。