1890年-2020年

Professional Dual Handle Aluminum 67 Tripod for Nikon Coolpix P600 Bubble Level

: Professional Dual Handle Aluminum 67' Tripod for Nikon Coolpix P600 (Bubble Level) : Electronics. : Professional Dual Handle Aluminum 67" Tripod for Nikon Coolpix P600 (Bubble Level) : Electronics. 3 Way Super Smooth Pan & Tilt Head For Easy Aiming Control 。 Dual Adjustable Pan Handles & Foam Grips 。 Rubber Feet | Retractable Turf Spikes 。 Removable Head | Quick Release Plate 。 Reversible Legs For Super Low Shots 。 Specifications: Maximum Height: 67" | Minimum Height: 20" | Collapsed/Storage Height: 30.5" | Maximum Load Capacity: 16 Lbs. | Weight: 9.75 Lbs. | Legs: Three Adjustable Sections with Horizontal Flip Locks | Center Column: Height Adjustable. (Item Includes: Tripod, Case) 。 。 。