1890年-2020年

8HAOWENJU Camera Stand Professional Carbon Fiber Tripod Stable Stand Detachable Foot Portable Photography Tripod PTZ Set Color : Black

8HAOWENJU Camera Stand, Professional Carbon Fiber Tripod Stable Stand Detachable Foot Portable Photography Tripod PTZ Set (Color : Black): Electronics. Buy 8HAOWENJU Camera Stand, Professional Carbon Fiber Tripod Stable Stand Detachable Foot Portable Photography Tripod PTZ Set (Color : Black): Complete Tripods - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ✈ High quality material, made of carbon fiber, low temperature resistant, non-fragile, light and wear resistant. It is compact, portable, stable and can be deployed quickly. 。 ✈ High-quality gimbal to meet your needs in a variety of shooting angles. 360° rotation for easy panoramic photos. 。 ✈ The center axis can be inverted to meet various shooting heights. 。 ✈ABS mats, gravity hooks make your tripod more stable and carry backpacks and other items. 。 ✈ Working height 43-158 cm, use a tripod to prevent camera shake, suitable for group photo, remote shooting, wide-angle composition, night scene shooting, etc. 。 。Product Name: Camera Tripod。Material: carbon fiber。Color: black, bronze, blue, gray。Application: SLR camera, digital camera, DV camera。Number of sections: 4。Maximum diameter: 25 mm。Minimum diameter: 16 mm。Folding height: 43 cm。Working height: 43-158 cm。Pipe lock: knob type。PTZ type: spherical PTZ。Screw size: 1/4。Carrying capacity: 10 kg。Weight: 1.29 kg。Features: The foot tube is folded back, 360° rotating pan/tilt, and the center axis is inverted.。 。 。 。