1890年-2020年

DishyKooker for d/ji osm/o POC/KET Multi-Function Adapter Tripod Extension Rod Accessories Adapter Christmas: Electronics. Buy DishyKooker for d/ji osm/o POC/KET Multi-Function Adapter Tripod Extension Rod Accessories Adapter Christmas: Complete Tripods - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Multiple function transfer, 1/4 tripod nut hole on the bottom for tripod or extension rod, and GoPro accessory adapter on the back for a wide range of GoPro accessories. 。 Formed by 3D printing technology, it is made of environmentally*friendly plastic material with anti*slip sponge and screw locking device inside. 。 Description:。 Item type:Adapter。 Alum/inum Al/loy extension rod:。 Applicable models: osm/o Mobile 2, Zhiyun smoo/th Q, etc.。 Material: alum/inum Al/loy。 Weight: 180g。 Product length: 30cm when shrinking, maximum length after stretching, 93cm。 Product pipe diameter: maximum 2.1cm minimum 1.2cm。 Metal tripod:。 Applicable models: osm/o Mobile 2, Zhiyun smoo/th Q, etc.。 Material: alum/inum Al/loy。 Weight: 160g。 Length after folding: 18cm。 Height after deployment: 6.5cm。 Plastic small tripod:。 Applicable models: osm/o Mobile 2, Zhiyun smoo/th Q, etc.。 material: plastic。 Weight: 41g。 Length after folding: 7.3cm。 Height after deployment: 2.8cm。 Package Include:。 Adapter / adapter + mini tripod / adapter + metal tripod / adapter + alum/inum Al/loy extension rod / adapter + mini tripod + extension rod / adapter + metal tripod + extension rod。 Note:。 The colors deviation m/ight differ due to different MoNITor settings.。 。 。 。

DishyKooker for d//ji osm//o POC//KET Multi-Function Adapter Tripod Extension Rod Accessories Adapter Christmas