1890年-2020年

: Z888 Zomei Portable Stable Magnesium Alloy Digital Camera Tripod Monopod Ball Head for Digital SLR DSLR Camera : Electronics. 100% brand new and high quality. 。 It is professional for events, sports activity, capturing that one amazing shot. 。 Universal for digital SLR DSLR camera. 。 It is super stable and make your camera is safe. 。 Flexible,folding which is protable to be taken. 。 Features:。100% brand new and high quality.。It is professional for events, sports activity, capturing that one amazing shot.。Universal for digital SLR DSLR camera.。It is super stable and make your camera is safe.。Flexible,folding which is protable to be taken.。Specifications: 。Color:golden/blue/black/silver/orange。Package Size:13*13*52cm。Material:magnesium alloy 。Maximum Load: 20 lbs。Max Height: 66.3 in (1685mm)。Folded Length: 18.1 in (460 mm)。Panning Range: 360 degree 。Separate Panning Lock: Yes。Quick Release (QR) Plate: Arca-Swiss Style。Bubble Level: Yes。Head Mount Thread Size: 3/8"。Package included: 。1 x Tripod。1 x Tripod Carry Bag 。 。 。 。