1890年-2020年

Redpol New Digital Camera Self-Portrait Tripod Portable Mobile Phone Bracket Tripods: Electronics. Buy Redpol New Digital Camera Self-Portrait Tripod Portable Mobile Phone Bracket Tripods: Complete Tripods - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Material: aluminum alloy, ABS 。 The product is made of good quality materials, the legs will never fall off 。 Great for Recording Pictures and Video 。 The tripod allows you to take pictures/movies or watch movies on your phone,you can set it on the table or you can put it in unconventional positions to suit almost any location 。 Flexibility and Sturdy design 。 Material: aluminum alloy, ABS。Color: Gold。Weight: 535g。Contraction height: 420mm。Bearing capacity: 2.5kg。Pipe diameter: 19.8mm。Height of raise the middle shaft: 1235mm。Height of dose not raise the middle shaft: 1070mm。Type: Tripod。Quantity: 1Pc。Features:。The product is made of good quality materials, the legs will never fall off.。Great for Recording Pictures and Video.。The tripod allows you to take pictures/movies or watch movies on your phone,you can set it on the table or you can put it in unconventional positions to suit almost any location.。Flexibility and Sturdy design.。Package Content: 1 x Selfie Tripod。Note: Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.1cm=0.3937inch 。 。 。