1890年-2020年

Black Tripod Ball Head Swivel 1/4 Mount Quick Release Plate for Camera DSLR

: Black Tripod Ball Head Swivel 1/4' Mount Quick Release Plate for Camera DSLR : Electronics. : Black Tripod Ball Head Swivel 1/4" Mount Quick Release Plate for Camera DSLR : Electronics. 1/4" quick shoe plate; Easy to set up in seconds, it has both horizontal and vertical bubble level to enhance perception of position 。 360 Degree Swivel|: Ball Head Equips with 3 Knobs for Horizontal/Vertical/Side Adjustment, Set Your Camera at Any Angle 。 Tripod Ball Head is with Fine Tuning Damping to Protect Your Device from Sudden Plunge 。 There are three operation knobs on this ballhead. Loosen horizontal control knob, the mounted camera can be rotated 360 degrees horizontally. 。 Switch Into Vertical Mode Easily|: With A U-Shaped Groove Design, You Can Easily Switch Into Vertical Shooting Mode from Horizontal Mode, and Vice Versa 。 。 Descriptions:。 It is made of black anodized aluminum, which can be rotated 360° in the horizontal plane. 。The horizontal bottom has precise scale. 。Two knobs are used to precisely control the adjustable angle of the ball to achieve a dead angle shooting interface. 。The best choice for panoramic shooting. 。 。 。

Black Tripod Ball Head Swivel 1//4 Mount Quick Release Plate for Camera DSLR