1890年-2020年

Portable Desktop Travel Camera Tripod Legs Stand with Swivel Ball Head Compatible with DSLR Camcorder Digital Camera Spotting Scope Projector AXELEL Mini Lightweight Tripod

AXELEL Mini Lightweight Tripod, Portable Desktop Travel Camera Tripod Legs Stand with Swivel Ball Head Compatible with DSLR Camcorder Digital Camera Spotting Scope Projector: Electronics. Buy AXELEL Mini Lightweight Tripod, Portable Desktop Travel Camera Tripod Legs Stand with Swivel Ball Head Compatible with DSLR Camcorder Digital Camera Spotting Scope Projector: Complete Tripods - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. * Non-slip performance: Tripod feet made of soft, non-slip rubber can be easily photographed on uneven surfaces. 。 * Wide compatibility: compatible with most small cameras, smartphones, etc. 。 * Lightweight and portable: The product is made of lightweight aluminum alloy material, only 22cm in height, light and portable, it is your best travel companion. 。 * Ball head: Universal ball head design with 2 locking knobs and 360 degree panning dial for horizontal panoramic shooting. The mini ball head can be replaced with other heads using standard 1/4" screws. 。 * Flexible shooting: Three corner positions provide flexibility and shoot in narrow areas or irregular surface areas. 。 Product Type: Desktop Mini Professional Photography Tripod。Maximum load: 3 kg。Maximum height: 21 cm / 8.3 inches。Minimum height: 11 cm / 4.3 inches。Folding length: 22 cm。Socket size; 1/4 inch。Weight: 405 grams。Product material: aluminum alloy。Screw interface: standard 1/4 screw。Product color: black。Product function: smoothing device for photographic camera。Scope of application: all SLR cameras and home DV camera cameras, etc. 。 。 。