1890年-2020年

Deluxe Pro 57 Camera Tripod with Tripod Carrying CaseFor The Sony Bloggie Touch MHS-TS20 TS10 Camcorders

: Deluxe Pro 57' Camera Tripod with Tripod Carrying CaseFor The Sony Bloggie Touch MHS-TS20, TS10 Camcorders : Electronics. : Deluxe Pro 57" Camera Tripod with Tripod Carrying CaseFor The Sony Bloggie Touch MHS-TS20, TS10 Camcorders : Electronics. Lightweight and collapsible to 22 inches 。 Suitable for most digital and film cameras, as well as camcorders 。 Quick release mount for easy transition to handheld shooting 。 Professional grip for fluid 3-way panning and tilt 。 Comes with carrying case 。 This Camera Tripod is designed for most film and digital cameras as well as camcorders. Featuring a quick-release plate that makes it a breeze to switch to handheld shooting and a professional grip for fluid 3-way panning and tilt, the Tripod lets you capture images from any angle you can imagine. The tripod can extend to a height of 57 inches when in use, and collapse to just 22 inches for travel or storage. For your convenience, a carrying case is included. Lightweight, versatile, and affordable, this Tripod is a great tripod for photographers of all levels of experience. 。 。 。