1890年-2020年

Compatible with The Fujifilm XF1 Digital Camera DURAGADGET Professional Tough Versatile Sturdy Tripod with 3D Ball Head

DURAGADGET Professional Tough Versatile Sturdy Tripod with 3D Ball Head - Compatible with The Fujifilm XF1 Digital Camera: Electronics. Buy DURAGADGET Professional Tough Versatile Sturdy Tripod with 3D Ball Head - Compatible with The Fujifilm XF1 Digital Camera: Complete Tripods - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. High quality tripod with a tough aluminium build 。 Features an innovative 360 ball mount for optimal positioning 。 Includes a water-resistant travel bag, ideal for taking on holiday or travelling 。 Reaches a height of 35-117cm, allowing you to capture the perfect shot at any height 。 Capable of holding any camera or equipment up to a maximum of 4kg - Please note; Any devices shown are for display pursposes ONLY and are NOT included in this purchase. 。 Our top-of-the-line tripod is far sturdier than many of our competitors. With a leg thickness of 20mm, and a weight of 820g, this tripod is suitable for all weather conditions.。The legs are coated with a capable layer of non-slip rubber, and the base of the tripod features a hook allowing you to add extra weight.。These features all promise to keep your camera still and steady in all weather conditions.。The tripod attaches to your camera with a full 360-degree ball head mount with a standard screw thread, ensuring a perfectly aligned shot in both portrait and landscape format.。Inside the box you’ll find a handy travel bag with an adjustable strap – ideal for taking with your new tripod with you on holiday, travelling or hiking. 。 。 。