1890年-2020年

Alician Applied to Ulanzi U-Rig Pro Smartphone Video Rig Phone Video Stabilizer Grip Tripod Mount for Videomaker Film-Maker Filmmaking Case for iPhone X 8 Plus Samsung: Electronics. Buy Alician Applied to Ulanzi U-Rig Pro Smartphone Video Rig Phone Video Stabilizer Grip Tripod Mount for Videomaker Film-Maker Filmmaking Case for iPhone X 8 Plus Samsung: Stabilizers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. With 3 Standard Shoe Mounts and 2 Universal 1/4"-20 threads,you can mount LED lights and video microphone on the rig. 。 A fantastic tool for mobile videomakers ,iPhone filmmakers. 。 Get a smooth video and take steady shots and capture unique life's experiences. 。 With the universal 1/4"-20 tripod thread at the bottom,you can mount it on the Video Tripod,Slider,Jib and Stabilizer. 。 Compatible with iPhone 8 plus ,iPhone x, Samsung,Huawei Most smartphone with or without a case from 2in to 3.5in wide. 。 Description:。 Item type:U-Rig Pro Smartphone Video Rig。 Model: U-Rig Pro。 Weight: 0.18KG。 Volume: 250*130*40mm。 Material: ABS plastic。 Package Include:。 1X U-Rig Pro Smartphone Video Rig。 1X Manual。 Note:。 The colors deviation might differ due to different monitor settings.。 We provide you with the best product and service, if you have any problem, please let us know, and we will solve the problem ASAP. Thank you so much.。 。 。 。