1890年-2020年

: XILETU PA-44 Tripod Quick Release Plate Ball Head for Manfrotto Gitzo Swiss : Electronics. Tripod Quick Release Plate Ball Head for Manfrotto Gitzo Arca SWISS 。 double knob to keep accurate adjustment 。 Pure aluminum processing, anodizing treatment 。 Suit for Panoramic shooting 。 High quality,100% brand new 。 PA-44 Tripod Ball Head and Quick Release Plate interface 1/4 and 3/8 inch For Manfrotto Gitzo RRS Arca SWISS KIRK Wimberley。 Model: PA-44。 Color:Black。 Material:Aluminum。 Weight:0.564kg。 Loading capacity:25kg。 Height:100mm。 Diameter:44mm。 Base diameter:56mm。 Quick loading plate:44*70mm。 Suit for:Panoramic shooting。 Feature:。 1.double knob to keep accurate adjustment。 2.Pure aluminum processing, anodizing treatment。 3.Professional camera tripod accessories, we guarantee the quality。 Package List:。 1PA-44 Tripod Head * 1。 2.Quick Release Plate * 1。 3.Hexagon wrench *1。 4. portable bag 1 pcs。 。 。 。