1890年-2020年

Honbobo Waterproof Hard Case Storage Bag for Zhiyun Smooth Q2 Handheld Gimbal Stabilizer: Electronics. Buy Honbobo Waterproof Hard Case Storage Bag for Zhiyun Smooth Q2 Handheld Gimbal Stabilizer: Stabilizers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. [Application]:Suitable for Zhiyun Smooth Q2 Handheld Gimbal Stabilizer . 。 [Feature]:Dustproof, shockproof. 。 [Design]:Precise internal die opening design, and the corresponding holes fit for your Zhiyun Smooth Q2 perfectly. 。 [Parameter]:Product size:25*21*8 cm;weight:0.6kg;material:PP+ABS. 。 [Packing]:1*storage case. 。 [Packing]:1*storage case. 。 。 。