1890年-2020年

: DSLR RIG With Follow Focus And Matte Box Shoulder Mount Rig with COUNTER WEIGHT by Kaezi : Video Camera Shoulder Supports : Electronics. Gears and Dial Index Adjustment : 360 degrees 。 Mattebox Material: ABS Follow Focus Mounts onto 15 mm Rod Support 。 Compatible with industry stand 15mm rods 。 Gear drive can be mounted from both side Suitable for: All DSLR cameras,video cameras 。 1/4" female adapter at bottom Lens Max support up to 77mm 。 Complete DSLR RIG system for the DSLR or video camera owner, consisting of: Shoulder Mount, Follow Focus and Matte Box. The aim of this kit is to provide the operator maximum flexibility while shooting both outdoors and indoors. It is a very portable and handy kit. The Shoulder Mount makes it possible to deliver excellent results without any jerk or motion problems. The shoulder mount also eliminates the fatigue brought about by trying to balance your video camera or DSLR. The configuration of the Shoulder Mount is very quick and easy and requires no tools. This is one of the best kits at this price point available on the market today.。 。 Kit Includes:。 1) 1 x Rail rod system for Follow Focus brackets。 2) 1 x Shoulder pad with COUNTER WEIGHT。 3) 3 x support rod。 4) 1 x SLR Cameras DV Follow Focus。 5) 1 x Matte box。 。 Camera is not included 。 。 。 。