1890年-2020年

Stabilizer Gimbal Holder for Cell Phone Base Mount Platform with 1/4 Inch Screw for DJI OSMO Mobile 3

Stabilizer Gimbal Holder for Cell Phone, Base Mount Platform with 1/4 Inch Screw for DJI OSMO Mobile 3: Electronics. Buy Stabilizer Gimbal Holder for Cell Phone, Base Mount Platform with 1/4 Inch Screw for DJI OSMO Mobile 3: Stabilizers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. It makes for Osmo Mobile 3 stable on the table or floor, keeping it steady without tipping over. 。 Easy to install. Fix for Osmo 3 Mobile from the bottom with a 1/4 inch bolt to prevent the fall. 。 With pad inside the base to prevent from slipping or scratches. 。 Specifically designed for vlogger, for delay, panorama, fixed low angle shooting. 。 It does not affect the use of hand strap. 。 。 。 Specification:。 Item Type: Stabilizer Base 。 Material: ABS。 Color: Grey。 Compactible: For DJI OSMO Mobile 3 Handheld Stabilizer。 Size: Approx. 10x10x3.3 cm/ 3.94x3.94x1.30 inch。 Weight: Approx. 98.8 g 。.w-e-text table td, .w-e-text table th{border: .5pt solid #000;};.w-e-text table{border: 1px solid #000 !important;} 。 。 Package List:。 1 x Stabilizer Base  1 x 1/4 Inch Screw 。 。 。

Stabilizer Gimbal Holder for Cell Phone Base Mount Platform with 1//4 Inch Screw for DJI OSMO Mobile 3