1890年-2020年

Coodio Aluminium Video Stabilizing Handle Hot Shoe Extender for SLR Camera

Coodio - Aluminium Video Stabilizing Handle Hot Shoe Extender for SLR Camera: Electronics. Buy Coodio - Aluminium Video Stabilizing Handle Hot Shoe Extender for SLR Camera: Stabilizers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Stabilizing handle which can be used to fix both microphone and the monitor. 。 Made of premium aluminium alloy, which is comfortable to grip and strong. 。 Suitable for any SLR camera, such as for Panasonic GH series, for Sony A7 series, etc. 。 Description:。 Item type:Stabilizing Handle。 Material: Aluminium Alloy。 Features: Strong, Easy Installation, Camera Accessories。 Package Include:。 1 x Stabilizing Handle。 Note:。 The colors deviation might differ due to different monitor settings.。 。 。 。