1890年-2020年

Outdoor Bicycle Action Camera Gimbal Stabilizer Mount Holder for Cycling Bikes Motorbikes Pomya Camera Gimbal Holder for Bike

Pomya Camera Gimbal Holder for Bike, Outdoor Bicycle Action Camera Gimbal Stabilizer Mount Holder for Cycling Bikes Motorbikes: Electronics. Buy Pomya Camera Gimbal Holder for Bike, Outdoor Bicycle Action Camera Gimbal Stabilizer Mount Holder for Cycling Bikes Motorbikes: Stabilizers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Useful, portable and lightweight, helpful accessory for photography lovers 。 Easy to use, quick installation on to bike handlebar, the clamp is adjustable, suitable for most bikes and motorbikes 。 It's specialized for offering more stable and convenient fixation for action cameras and stabilizer 。 Made of quality materials with fine machining, this item is sturdy, flexible, sensitive and durable 。 It enables you to shoot a clear and high quality pictures or video while riding, makes your recording easier 。 Description:。 This item is creative and would change your old shooting habit with more convenient operation. This stabilizer handlebar clamp is made of quality plastic, sturdy and durable. Such a useful kit, perfect for photography lovers, don't miss it.。 。 Specification:。 Material: Plastic。 Size: approx. 15 * 8 cm / 5.9 * 3.1 inch。 Applicable Clip Diameter for Handlebar: Max. 3.7 cm / 1.45 inch; Min. 1.7 cm / 0.67 inch。 Weight: approx. 148 g。 Applicable for: Most bikes, motorbikes。 。 Package List:。 1 * Handlebar Stabilizer Clamp。 Camera & stabilizer are not included.。 。 。 。