1890年-2020年

: FeiyuTech AKFI Professional Free Servo Follow Focus Gear Ring Adjustable Supports Real Time Focus for FeiyuTech AK Series AK4000 AK2000 for Canon Sony Nikon Camera DSLR with Cleaning Cloth : Electronics. The servo follow focus is designed for FeiyuTech AK series stabilizer, such as AK4000, AK2000, etc. 。 Adjustable gear ring, fit for most of cameras with focus ring on the lens, including camcorders, DSLR and so on. 。 Supports real time focus, as a good helper for video shooting focus, widely used in microfilming, vlog shooting and so on. 。 Connect the stabilizer via USB to control the focusing. 。 Made of high quality plastic and aluminium alloy material, very durable. Can be installed quickly, easy to operate. 。 Features:。 The servo follow focus is designed for Tech AK series stabilizer, such as AK4000, AK2000, etc.。 Adjustable gear ring, fit for most of cameras with focus ring on the lens, including camcorders, DSLR and so on.。 Supports real time focus, as a good helper for video shooting focus, widely used in microfilming, vlog shhoting and so on.。 Connect the stabilizer via USB to control the focusing.。 Made of high quality plastic and aluminium alloy material, very durable.。 Can be installed quickly, easy to operate.。Specifications:。 Brand: Tech。 Model: AKFI。 Color: Black。 Main Material: Aluminium Alloy。 Length of Ring: 35cm / 13.8in。 Suitable: For Tech AK series, AK4000 AK2000。 Item Weight: 140g / 4.9oz。 Package Size: 18.5 * 5.5 * 4cm / 7.3 * 2.2 * 1.6in。 Package Weight: 160g / 5.6oz。Package List:。 1 * Servo Follow Focus Motor。 1 * Follow Focus Ring。 1 * Rod。 1 * Rod Connector。 1 * Hex Wrench。 1 * Cleaning Cloth   。Note:。 The stabilizer and camera are not included. 。 。 。