1890年-2020年

Phone PT-4 Gimbal Counterweight 60g Adjustable for Zhiyun Smooth4 Stabilizer: Electronics. Buy Phone PT-4 Gimbal Counterweight 60g Adjustable for Zhiyun Smooth4 Stabilizer: Stabilizers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Used to balance phones on the gimbal when you add phone case, lens, filters, mic or other small accessories on your smartphone in photography. 。 Made of aluminium alloy material, it is very durable. 。 Balance the JIB arm of your smartphones by adding or removing the four weight included. 。 Portable and easy to be installed. 。 Compatible for Zhiyun Smooth 4, Feiyu Vimble 2, DJI Osmo Mobile 1 and 2, Shift and most other major gimbals. 。 Description:。 - Used to balance phones on the gimbal when you add phone case, lens, filters, mic or other small accessories on your smartphone in photography.。 - Made of aluminium alloy material, it is very durable.。 - Balance the JIB arm of your smartphones by adding or removing the four weight included.。 - Portable and easy to be installed.。 - Compatible for Zhiyun Smooth 4, Feiyu Vimble 2, DJI Osmo Mobile 1 and 2, Shift and most other major gimbals.。Specification:。 - Thickness of Weight: 8mm/0.3 inch。Package Includes:。1 Piece Gimbal Counterweight。4 Pieces Weights。 。 。 。