1890年-2020年

for DJI Osmo Plus Stabilizer Gimbal Extender Arm Joint Straight Extension: Electronics. Handheld Gimbal Stabilizer Short Straight Extension Arm Adapter Joint for DJI Osmo plus / Osmo. 。 2 detachable 1/4inch screws attached to the satbilizer or other extender arm. 。 Practical accessory for your 3- gimbal. 。 Make more combination to meet your photography needs. 。 Made from high quality aluminum alloy, light weight abd durable, anodic oxidation treatment. 。 Description:。 - Handheld Gimbal Stabilizer Short Straight Extension Arm Adapter Joint for DJI Osmo plus / Osmo.。 - 2 detachable 1/4inch screws attached to the satbilizer or other extender arm.。 - Practical accessory for your 3- gimbal.。 - Make more combination to meet your photography needs.。 - Made from high quality aluminum alloy, light weight abd durable, anodic oxidation treatment.。Specification:。 - Material: Aluminum Alloy。 - Size: 89mm/3.5inch。Package Includes:。1x Stabilizer Short Straight Extended Arm。 。 。 。