1890年-2020年

Artman Camera Video Microphone,Interview Video Mic Recording Voice Microphones Compatible with GoPro Hero 5/6/7/8,Canon,Nikon,Sony and More DSLR Camera/Camcorders with 3.5mm Interface

Artman Camera Video Microphone,Interview Video Mic Recording Voice Microphones Compatible with GoPro Hero 5/6/7/8,Canon,Nikon,Sony and More DSLR Camera/Camcorders (with 3.5mm Interface): Electronics. Buy Artman Camera Video Microphone, Interview Video Mic Recording Voice Microphones Compatible with GoPro Hero 5/6/7/8, Canon, Nikon, Sony and More DSLR Camera/Camcorders (with 3.5mm Interface): Microphones - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 【Strong compatibility】:this camera microphone is specially designed for photography, interview and other professional fields. Designed to fit common mid-range to high-end cameras and DSLR cameras, DV camcorders, such as Canon, Nikon, Sony, Panasonic, etc 。 【Easy installation】:lightweight and compact, the camera microphone can be easily mounted and fixed to the camera using the standard universal connector specifications. the camera microphone uses a standard 3.5mm audio cable, a standard hot shoe port at the bottom, and a 1/4-inch screw hole for effective support equipment installation 。 【Long standby time】:the camera microphone uses energy-saving and environmentally friendly AAA alkaline batteries, and the continuous working time is more than 80 hours, with low power indication function, you can control battery usage at any time 。 【Ultra-high sensitivity, large pickup range】:built-in professional high-performance super-cardioid pickup microphone with dual-head mutual complementary sound pickup technology, with long pickup distance, wide frequency response, and high-definition sound resolution, effective pickup distance of 20 meters 。 【Shock resistant mount】:designed to good shock absorption and anti-shake , effectively reduce the noise generated by vibration during shooting and machine noise outside the cameras or camcorders. High-quality materials, long service life, the video recording microphone has 28inch spring cable, easy to use, does not affect the work. 。

Artman Camera Video Microphone,Interview Video Mic Recording Voice Microphones Compatible with GoPro Hero 5//6//7//8,Canon,Nikon,Sony and More DSLR Camera//Camcorders with 3.5mm Interface