1890年-2020年

Type C to 3.5mm Audio Adapter External Wireless Microphone For DJI Osmo Pocket Gold

Type C to 3.5mm Audio Adapter External Wireless Microphone For DJI Osmo Pocket (Gold): Electronics. Portable and durable, easy to carry, lightweight 。 Professional wireless microphone fits DJI Osmo Pocket camera phantom. 。 And it has wide frequency, high sensitivity, and strong direction, long distance sound pick up natural, clear and sweet. 。 Can be 90 Degree folding, inward rotation, flexible recording. 。 The microphone can be fixed on DJI Osmo Pocket. 。 。Descriptions: 。100% brand new and high quality 。Portable and durable, easy to carry, lightweight 。Professional wireless microphone fits DJI Osmo Pocket camera phantom. It is delicate and light, 2 built in cartridges which are vertical to each other. The system enables a natural sound pick up. And it has wide frequency, high sensitivity, and strong direction, long distance sound pick up natural, clear and sweet. 。Can be 90 Degree folding, inward rotation, flexible recording. 。The microphone can be fixed on DJI Osmo Pocket. 。Color: As the picture shown 。it support For 。Interface Type: Type-C Male, 3.5mm Female, Type-C Female 。Interface Process: Nickel-plated 。Shell Material: Aluminum Alloy 。Materia conductor: Enamelaed copper 。Materia jacket: TPE 。AWG: 2 GAEG 。Cable length: 5 cm 。OD cable: 3.5mm 。Package Includes: 。1 x Wireless Microphone 。1 x Type C Converter 。 。 。