1890年-2020年

4 Camera Commlite CVM-VG05 Stereo Video Microphone Black for GoPro Hero 3 3

: Commlite CVM-VG05 Stereo Video Microphone Black for GoPro Hero 3 3+ 4 Camera : Electronics. Professional COMICA Ball-shaped Stereo Video Microphone 。 For GoPro Hero 3, 3+, 4 Cameras 。 With super anti-interference function 。 Installed with the super internal Mic , it can assist your camera for professional video recording and make it to broadcasting level 。 Double Mic for Stereo Audio Recording 。 Professional COMICA Ball-shaped Stereo Video Microphone Mini Directiona Interview Microphone for GoPro Hero 3, 3+, 4 Cameras 。Description 。CoMica professional video Microphone for GoPro CVM-VG05, the item is one Omni Directional Mic and comes with super anti-interference function; Installed with the super internal Mic , it can assist your camera for professional video recording and make it to broadcasting level! 。Main Features 。Double Mic for Stereo Audio Recording 。Creative Ball-shaped Design 。Rotatable Recording Ball 。Packed with WindScreen 。 Technology Parameters 。Polar Pattern:Omni Directional 。Maximum SPL:100 dB 。Frequency Range:80HZ~15000HZ 。THD:≤10% 。Output Impedance:2.2 ±30%kΩ 。Dynamic Range:100 dB 。Sensitivity:-32±3db 。Signal / Noise:≥68 dB 。Weight:6.4g 。Size:27mm*60mm 。Package list:1* CVM-VG05 B (Black) 。 。 。