1890年-2020年

High Sensitive Microphone Audio Pickup Device Sound Voice Collect HiFi Audio Sound Monitoring Pickup Microphone Head Within 100m Squre Meters Wide Range for CCTV Security System: Electronics. Buy High Sensitive Microphone Audio Pickup Device Sound Voice Collect HiFi Audio Sound Monitoring Pickup Microphone Head Within 100m Squre Meters Wide Range for CCTV Security System: Microphones - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ☪【Security system】This is a new type of sound monitor with high sensitivity, designed for TV monitoring, anti-theft alarm and various security systems. This Sound Monitor for CCTV Security System. 。 ☪【100 Square Meters Wide Range】Designed for the monitoring and recording applications within normal range, the widest monitoring range can be up to 100 square meters.Mini and compact design allows you to install it in small offices or larger areas to cover almost any indoor environment. 。 ☪【High sensitivity Sound Monitor】Clear voice, low noise, high fidelity, applies to a variety of situations, such as for bank, examination room, shopping malls and so on. 。 ☪【Safe Use】Built-in reverse power protective circuit, low power expense, wide voltage range, safe and reliable to use. 。 ☪【Easy Installation】Compact design, small size, plug and play.Casing is made of plastic material, easy toclean in daily use. 。 Description:。 This is a new type of sound monitor with high sensitivity, designed for TV monitoring, anti-theft alarm and various security systems. Mini and compact design allows you to install it in small offices or larger areas to cover almost any indoor environment. 。 Specifications:。 Color: White 。 Power Supply: DC 9V-12V 。 Working Current: 10mA 。 Frequency Range: 200Hz ~ 10kHz 。 Frequency Response: 2.5 dB 。 Monitoring Range: Max. 100m2  。 Output Impedance: 600 Ω 。 Output Voltage: 0 ~ 6V 。 Size: Approx. 70 x 70 x 42mm / 2.7 x 2.7 x 1.7in 。 Package Weight: 79g  。 Package List:。 1 x Audio Pickup Microphone 。 。 。 。