1890年-2020年

11x9 Executive Series Presentation Case Brown Leather

: Executive Series Presentation Case - Brown Leather - 11'x9' : Electronics. : Executive Series Presentation Case - Brown Leather - 11"x9" : Electronics. Executive Series Presentation Case - Brown Leather 。 Hand-Crafted from Genuine Top Grain Leather 。 Built To Last! 。 Executive Series Presentation Case - Brown Leather - Hand-crafted from genuine top grain leather. A pure aniline finish has been used to enhance the durability and natural beauty of our leather. The executive Series is designed and crafted for a lifetime of quality presentations. 。 。 。