1890年-2020年

Digital Photo Frame Ultra-Thin Metal Narrow Side 17 Inch Digital Photo Frame 1440900 Pixels High Resolution LED Screen USB and SD Card Slots Suit for Home and Office Color : Gold, Size : 17inch

Digital Photo Frame Ultra-Thin Metal Narrow Side 17 Inch Digital Photo Frame 1440900 Pixels High Resolution LED Screen USB and SD Card Slots Suit for Home and Office (Color : Gold, Size : 17inch): Electronics. Buy Digital Photo Frame Ultra-Thin Metal Narrow Side 17 Inch Digital Photo Frame 1440900 Pixels High Resolution LED Screen USB and SD Card Slots Suit for Home and Office (Color : Gold, Size : 17inch): Digital Picture Frames - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. A great gift for new parents,grandparents,newlyweds,college kids or families separated by distance,available languages include English,French,Deutsch,Italian and Spanish. 。 MULTI-FUNCTIONS: The digital photo frame as an Photo/Audio/Video player, Support JPEG/JPG Photo,RM,RMVB,MKV,MOV,MPG,FLV,PMP,AVI,VOB,DAT,MP4,3GP......video files,mp3 audio files. 。 HIGH DEFINITION SCREEN: Digital Picture Frame 17 inch,1440*800 resolution,LED Display,upload photos quick and clear. 。 Timer based automatic on/off control based on a daily, weekday, or weekend schedule - perfect for both the home and office! 。 Display photos:Enjoy all your favorite memories on the Digital Photo Frame. 。 It is flexible and acts as a frame stand you can place the digital photo frame on a cabinet or desk,and manage it via an IR remote controller while comfortably sitting on sofa or lying.。PACKAGE CONTENTS。1* Digital Photo Frame。1*Remote Control。1*stents。1*Operating instructions。1*power adapter。the electronic picture frame works great and easy to setup, great gift for familiar and friends.。Support memory card/usb device, You can display thousands pics.。EASY SETUP – Simple onscreen instructions lets you complete the setup in a few minutes.。PRODUCT SPECIFICATIONS。Display size (diagonal): 15 inches 。Display type/backlight: LED。Display area (mm): 368*229。Display resolution (pixels):1440*800。Aspect ratio: 16:9。Image file format: JPG,GIF,JPEG,BMP,PNG。Card support: SD/MS/MMC。USB port。 。 。 。