1890年-2020年

Digital Picture Frame 12 inch Metal Photo Frame 1280x800 Resolution with Remote Control,USB/SD/MMC/MS Card Port,Play Photo/Music/Video/Calendar/12 Languages Function

: Digital Picture Frame 12 inch Metal Photo Frame 1280x800 Resolution with Remote Control, USB/SD/MMC/MS Card Port, Play Photo/Music/Video/Calendar/12 Languages Function : Electronics. 【SPECIAL MATERIAL】- 12 inch Digital Picture/Photo Frame is made of aluminium alloy with metal housing,it’s shockproof and not easy to get broken, with sleek and stylish design, less than 1" thick with flush mounted buttons for easy operation 。 【KEY FUNCTIONS】- ★ Come with a Remote Controller ★ Play Photo/Video/Music/Movie ★ Digital Calendar Clock with 1 Alarm ★ Timer Switch ★ 12 Languages 。 【PLAY PICTURE/PHOTO/IMAGES】- This Photo Frames can set Zoom, Rotate, Slideshow, Interval, Scale Options. ★ Rotate: 90°/180°/270° ★ Interval: Fast/Middle/Slow ★ Scale: Auto/Original/Crop/Stretch ★ Slideshow: Default, Fade In/Out, Persian Blinds H/V, Slide Up/Down/Left/Right, etc 。 【REMOTE CONTROLLER】- The Picture Frame come with a Remote Controller. Just press the buttons on the Remote Controller, you can use the corresponding functions right now. For example, press"MUSIC" and the music plays, press "VIDEO" and the video plays and so on 。 【OTHER FEATURES】- This Electronic Photo Frame Support Multi-formats & Support USB disk & SD/MS/MMC/SDHC card ★ Photos: JPEG/BMP/PNG (720P/1080P); ★ Music: MP3/MPEG/AAC/WMA/OGG/APE/WAV; ★ Video: AVI, MOV, MP4, 3GP, MPG, VOB, MKV (All 720P and partial 1080P video files) 。 Photos: JPEG/BMP/PNG (720P/1080P)。Audio: MP3/MPEG/AAC/WMA/OGG/APE/WAV。Video: AVI, MOV, MP4, 3GP, MPG, VOB, MKV (All 720P and partial 1080P video files)。Compatible with SD/ MMC /MS Card/USB flash drives。Support remote controller 。 。 。

Digital Picture Frame 12 inch Metal Photo Frame 1280x800 Resolution with Remote Control,USB//SD//MMC//MS Card Port,Play Photo//Music//Video//Calendar//12 Languages Function