1890年-2020年

JINGZ 8 inch LED Display Multi-Media Digital Photo Frame with Holder & Music & Movie Player Color : Black Black Support USB/SD/SDHC/MMC Card Input

: JINGZ 8 inch LED Display Multi-Media Digital Photo Frame with Holder & Music & Movie Player, Support USB/SD/SDHC/MMC Card Input (Black) (Color : Black) : Electronics. : JINGZ 8 inch LED Display Multi-Media Digital Photo Frame with Holder & Music & Movie Player, Support USB/SD/SDHC/MMC Card Input (Black) (Color : Black) : Electronics. 8 inch LED Screen, luxurious enjoyment. Resolution: 800x600 Support SD / SDHC / MMC memory card, up to 32GB 。 Built-in 16MB memory for 1-3 PCS pictures storage 。 Slideshow with background music. Built-in calendar, clock, alarm clock, schedule auto on / off 。 Adjustable slideshow speed and above 10 kinds of transition effects. Adjustable brightness, contrast, saturation. Copy & delete function 。 About the product1. 8 inch LED Screen, luxurious enjoyment 。2. Resolution: 800x600 。3. Support SD / SDHC / MMC memory card, up to 32GB 。4. Built-in 16MB memory for 1-3 PCS pictures storage。5. Slideshow with background music。6. Built-in calendar, clock, alarm clock, schedule auto on / off。7. Adjustable slideshow speed and above 10 kinds of transition effects。8. Adjustable brightness, contrast, saturation。9. Copy & delete function。10. OSD languages: English。11. Convenient operation using the included remote control。 。 。 。

JINGZ 8 inch LED Display Multi-Media Digital Photo Frame with Holder /& Music /& Movie Player Color : Black Black Support USB//SD//SDHC//MMC Card Input