1890年-2020年

FeliciaJuan-Home 60cm Small Studio Photo Fill Light Soft Light Box Set Large Led Photography Light Box Background Cloth Simple Mini Still Shooting Table Props Color : Black, Size : 60x60x60cm

FeliciaJuan-Home 60cm Small Studio Photo Fill Light Soft Light Box Set Large Led Photography Light Box Background Cloth Simple Mini Still Shooting Table Props (Color : Black, Size : 60x60x60cm): Electronics. Buy FeliciaJuan-Home 60cm Small Studio Photo Fill Light Soft Light Box Set Large Led Photography Light Box Background Cloth Simple Mini Still Shooting Table Props (Color : Black, Size : 60x60x60cm): Shooting Tents - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Cold and warm light design: adjustable cold and warm light, color temperature upgrade to 3200K-5500K. 。 Portable design: foldable, assembly-free, easy to carry, quick installation in 5 seconds, handbag design, easy to carry to outdoor shooting. 。 Multi-window photo: top shot, front large window photo, small front window photo, Multi-angle and multi-faceted shooting, let you shoot more professionally and get the desired effect. 。 Brightness adjustment: According to the customer's real experience design, the brightness adjustment is from 1% to 100%. 。 Upgrade Rotating Light Board: Removable rotating light board with 60 LED high power lamp beads, removable snap design light, Upgraded board: circuit protection, reduce heat and hot, will not burn the knob, knob to adjust the brightness. 。 Our products are made of high-quality materials, high brightness, low energy consumption, long life, easy to carry, suitable for product shooting, outdoor shooting, indoor shooting. It is the best choice for your shooting.。Product size: 60cm。Product color: black。Product weight (gross weight): 5000g。Package included:。1 X Shooting Tent。1 X Bag。and some photography accessories。Tips:。Colours may not appear exactly as seen on photo in real life due to variations between the computer monitors and nacked eye colour difference.。Please allow 1-3 cm difference due to manual measurement.。The props in the studio are for reference only and are not included.。After Sale Services:。Please have free of purchase. If you encounter any problems during the purchase process, please contact us by email, we will reply you as soon as possible within 24 hours, Thank you!。