1890年-2020年

Cellphone Clip Holder AGG2621 LimoStudio Photo Studio 16 Inch Cube Box 70 LED Lighting Shooting Tent Box Kit with Table Top Mini Stand Bluetooth Remote Shutter

: LimoStudio Photo Studio 16 Inch Cube Box 70 LED Lighting Shooting Tent Box Kit with Table Top Mini Stand, Cellphone Clip Holder, Bluetooth Remote Shutter, AGG2621 : Electronics. Contents: 1 x 16-inch Shooting Tent / 1 x Mini Camera Stand / 1 x Cell Phone Clip Holder / 1 x Bluetooth Camera Shutter 。 Useful Commercial Product Shooting Tent with LED Lighting 。 Angle Adjustable Table Top Mini Camera Stand: Max Height 17-inch 。 Cell Phone Clip Holder: Adjustable Phone Holder Fits all Phone Width Less than 3-inch 。 Bluetooth Camera Shutter: Long Distances for Use, up to 10 Meters without any Obstructions 。 6-inch Portable LED Light Box Shooting Tent。- 6 x 6 x 6-inch Dimension。- Easy to Set-up with Snap Buttons。- 70 LED Light Beads Powered by USB Cable。- Camera Placing Hole on Ceiling。- Backdrops: Black, White。- White PP Film Material。- Cool Color, 6000–6500K。- Carry Bag with Hand Strap Included。Table Top Mini Camera Stand。- Max Height 7-inch。- Angle Adjustable。- /4 Inch Screw Thread Tip。Cell Phone Clip Holder。- Compatible with Any Cell Phone。- Spring Clip Enables Easy Install。- /4 inch Screw Hole。- Firm and Secure。Wireless Bluetooth Camera Shutter for Smart Phone。- Color: Black。- Bluetooth: version 3.0 and newer。- Transmit frequency:.4GHz – .485GHz。- Communication distance: 0m(30ft)。- Connector://4 Inch connector / Dimension: 50mm x 33mm x 0.5mm。- Compatible with android 4.. OS or newer and ios 6.0 or newer。 。 。 。