1890年-2020年

Tableclothsfactory 10FT Adjustable Crossbar Kit Wedding Photography Muslin Backdrop Stand: Electronics. Buy Tableclothsfactory 10FT Adjustable Crossbar Kit Wedding Photography Muslin Backdrop Stand: Background Support Equipment - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Order over $39.99 eligible for FREE SHIPPING,combine with any Tablecloths-factory items 。 Package Includes : (1) Background Support Stand, (1) Background Support Bag, (2) Stand Clamp Additional Information: 8FT x10 FT Background Support System Stand - Quick-release Tight Locking System 。 Package Includes : (1) Background Support Stand, (1) Background Support Bag, (2) Stand Clamp Additional Information: 8FT x10 FT Background Support System Stand - Quick-release Tight Locking System *Easy to set up and store (Just needs a few seconds) *Solid Safety 3 Legs Stages *Height is adjustable Upto 8Ft *Width is adjustable Upto 10Ft *Cross bar consists of Four sections, making it simple to adjust the width *Holds Fabric, Muslin, Paper, Canvas *Disassembles quickly and easily to fit into its carry case 2 x Photo Studio Photography Muslin Backdrop Clamps 3.7in long ssential Item in Any Studio or Event Setup Ideal for Home or Work Light Weight and Easy to Use Grips the background to the backdrop stand Easy to use and can grip just about anything How to set up: Connect BAR A to BAR B to BAR D To Tighten: Turn Knob RIGHT To Loosen: Turn Knob LEFT Uses Photography backdrops Custom Backdrops Photo Background Prom Backdrops Studio Backdrops Wedding Backdrops Photo Booth Backdrops Party Backdrops Stage Backdrops。