1890年-2020年

: Solustre 4.2x10ft Gold Sequin Brackground Curtain Sequin Backdrop for Wedding Backdrop Party Photography Background : Electronics. The item is not only used for backdrop or curtain, but also for tablecloth or fireplace decoration. 。 It is not easy to fade and shrink even after repeatedly washing. 。 Warm Tip: Dear buyer, Due to lighting effect, monitors brightness, manual measurement and etc, there could be some slight differences in the color and size between the photo and the actual item. Sincerely hope that you can understand! Thank you! 。 You can use it for wedding banquet, birthday party, graduation party, baby shower and so on. 。 Made of premium material, feel soft and comfortable when you touch it. 。 Description 。These beautiful shiny tones would complement any occasion nicely, such as catered exhibitions, wedding, party, banquets, bridal and baby showers, classic candy buffets, cake and dessert tables and so on. Hope the backdrop could create an unforgettable moment of your party. In addition, you can hang it before the french window, above the fireplace or anywhere to make a special corner.。Features。- Color: Golden.。- Size: 300 x 130 x 0.1cm.。- Material: PVC.。- Made of premium material, feel soft and comfortable when you touch it.。- It is not easy to fade and shrink even after repeatedly washing.。- You can use it for wedding banquet, birthday party, graduation party, baby shower and so on.。- The item is not only used for backdrop or curtain, but also for tablecloth or fireplace decoration.。- Warm Tip: Dear buyer, Due to lighting effect, monitor's brightness, manual measurement and etc, there could be some slight differences in the color and size between the photo and the actual item. Sincerely hope that you can understand! Thank you!。Package Including。1 x Fabric Backdrop 。 。 。