1890年-2020年

: PocketWizard Plus III Bonus Bundle Includes 2X Plus III Transceiver and Bag : Camera & Photo. : PocketWizard Plus III Bonus Bundle Includes 2X Plus III Transceiver and Bag : Camera & Photo. 32 CHANNELS: Access all 32 Standard Channels by simply pushing a button 。 REPEATER MODE: Use Long Range Mode (LR) to nearly double the triggering distance in almost any environment 。 QUAD-ZONE TRIGGERING: Activate or deactivate your remote flashes or camera in four separately controllable Zones 。 SIMPLE USER INTERFACE: Channels, Zones and Modes can be easily managed via a soft-touch keypad 。 ELIGIBLE FOR FREE E RELEASE UPGRADE: The e Release firmware upgrade is now available for PocketWizard Plus III and Plus IV radios to extend the range, enhance reliability and expands features 。 The Plus III Transceiver is the most reliable, feature-packed, easy-to-use solution for remote flash and camera triggering available. For photographers being asked to do more for less, this added flexibility is a huge competitive advantage. And something to keep them in, G-Wiz Case. This case is constructed of durable, padded, rip-stop nylon. It provides the perfect protection for two Plus III and/or MultiMAX radios plus storage for cables and batteries. It's the perfect addition to any Plus III , and a great way to keep them safe and secure when not in use. 。 。 。