1890年-2020年

9 SMD Bulbs Fill Light Compatible Nikon Canon DSLR Cameras Aputure AL-M9 LED Video Light Pockable TLCI/CRI 95

: Aputure AL-M9 LED Video Light Pockable TLCI/CRI 95+ 9 SMD Bulbs Fill Light Compatible Nikon Canon DSLR Cameras : Electronics. The Amaran AL-M9 is a pocket sized LED fill light. It is incredibly compact and lightweight with 9 SMD bulbs that are powerful in the palm of your hand 。 t's flexibility makes it suitable for a wide variety of applications from run and gun video to macro product photography and so on 。 High Efficiency Bulbs, TLCI 95+,CRI 95+ 。 Built-in Lithium Battery, Charged via USB 。 Ultra Thin with Only 140g Weight, adjustable Brightness in 9 steps 。

9 SMD Bulbs Fill Light Compatible Nikon Canon DSLR Cameras Aputure AL-M9 LED Video Light Pockable TLCI//CRI 95