1890年-2020年

Mobile Phone Live Fill Light Pink Anchor High-Definition Beauty Light Self-Timer Photo Light Soft Anchor Skinny Face-Lift Photography Light Round Floor Lighting Props Photo Artifact Led Camera 0110: Electronics. Buy Mobile Phone Live Fill Light Pink Anchor High-Definition Beauty Light Self-Timer Photo Light Soft Anchor Skinny Face-Lift Photography Light Round Floor Lighting Props Photo Artifact Led Camera 0110: On-Camera Video Lights - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Special LED design, lightweight and portable. Constant current drive, low power consumption. 。 3-Light Color: Warm Light(Yellow), Soft Light(White & Yellow mixed), White light. 。 Eye Protection Light Source: Soft light photography light with stepless dimming, can be adjusted to your desired level. 。 No UV or infrared radiation, low heat output, safe and environmentally friendly. 。 Widely used in outdoor photography lights, indoor filling lights, portraits, fashion, wedding art, advertising photography, shooting video and so on. 。 Descriptions:。Since we use international logistics,express delivery Normally it takes 15-25 days. If you have not received the item after 30 days, please contact us.。Description:。It is widely applied to outdoor photo light, filling light indoors, portrait, fashion, wedding art, advertisement photography, shooting video, etc.。Specifications:。Light Source: LED。Shape: Ring。Outer Diameter:15cm。Total Power: 220-240V 50Hz。Color Temperature: 5500K。Dimmable: YES。Dimming range: 1%-100%。Package Contents:。1x LED SMD Ring Light。1x Adapter。Any reason you are unsatisfied please contact me directly through Amazon before writing your review ,The message will give you a reply within 24 hours. I am committed to do whatever possible to resolve it。