1890年-2020年

Portable Black Plastic Sunscreen Umbrella Super Light Rainproof Sunscreen Rain Dual-use Collapsible Sun Umbrella: Electronics. Buy Portable Black Plastic Sunscreen Umbrella Super Light Rainproof Sunscreen Rain Dual-use Collapsible Sun Umbrella: Umbrellas - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ★ [Sun protection] new coating technology, safe in the rain. It effectively blocks the sun from direct sunlight. The outer layer of the umbrella cloth is coated with a black rubber coating, which is waterproof and effectively blocks sunlight. 。 ★ [Lightweight and compact] The umbrella is small and can be put into handbags, handbags, backpacks, suitcases, cars, briefcases, etc. Suitable for business, travel and everyday life. 。 ★[Structural structure] All steel frame, light and sturdy. High-quality alloy skeleton, anti-rust, will not be damaged even if turned over. High-density vinyl sniper cloth for better sun protection. 。 ★[Innovative design] Lightweight and flexible flat umbrella stand design, easy to use and light. Scrub non-slip handle, fine texture, easy to carry, push button switch, easy to open and close, easy to use, more convenient to use, the button uses a more durable composite material, durable. The thick and thin design of the umbrella pole further enhances stability and makes the contraction more stable. 。 ★ Exquisite polished umbrella beads and matte printed umbrella caps show chic fashion. 。 Color classification: three folds - positive interest。Umbrella cloth: black plastic。Open method: manual。Umbrella coating: black plastic。Type of umbrella: parasol。Umbrella material: aluminum alloy。Style: three folding umbrella。Weight: 310g。Suitable for: Unisex。Please note:。1. Please check the size and color before purchasing.。2. Please note that there may be slightly chromatic aberration due to different monitors, please understand.。➤ Delivery time is 10-25 days。➤ If you still can't receive your order after 30 days, please contact us.。➤ If you need other styles, please contact me.。➤ Our store has a variety of styles and colors, you can go to my store to view.。 。 。 。