1890年-2020年

33 83cm Photography Photo Studio Flash Soft Umbrella Studio Lighting Flash Translucent White Flash Light Reflector for Portrait

33' 83cm Photography Photo Studio Flash Soft Umbrella Studio Lighting Flash Translucent White Flash Light Reflector for Portrait: Electronics. Buy 33" 83cm Photography Photo Studio Flash Soft Umbrella Studio Lighting Flash Translucent White Flash Light Reflector for Portrait: Umbrellas - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Model: None 。 Material: nylon material, Aluminum shaft 。 Compatible Brand: Canon 。 Size:: 850mm wide when open, 570mm long when closed 。 Name: 33" 83cm Photography Photo Studio Flash Soft Umbrella Studio Lighting Flash Translucent White Flash Light Reflector for Portrait。Compatible Brand: Canon。Model: None。Material: nylon material, Aluminum shaft。Size:: 850mm wide when open, 570mm long when closed。33" 83cm PhotographyPhoto Studio Flash Soft Umbrella Studio Lighting Flash Translucent White Flash Light Reflector for Portrait。Features:。33 inch Translucent White Soft Umbrella。Ideal for Portrait Photography or Shooting Video。Made of high quality nylon construction, aluminum shaft。Soften and spreads light stream evenly。Eliminate glare and spots。Description:。This White Translucent Studio Umbrella is perfect for your setup and would be a great addition to your studio. This umbrella works well to diffuse the light from any flash, creating a soft even light for your subject. Works well to diffuse the light from any Flash/Strobe Light and Constant Light. What's more, its white color produce neutral color temperature for you image.。Specifications:。Color: White。Material: nylon material, Aluminum shaft。Size: 850mm wide when open, 570mm long when closed。Net weight: 200g。Package included:。1 x 33" Photography Soft Umbrella  。 。 。 。