1890年-2020年

Yongnuo Speedlights and More Softbox Compatible with Canon 25x60cm Fotodiox EZ-Pro 10x24 Nikon

: Fotodiox EZ-Pro 10x24 (25x60cm) Softbox Compatible with Canon, Nikon, Yongnuo Speedlights and More : Photographic Lighting Soft Boxes : Electronics. Premium Grade Reflective and Neutral Diffusive Material 。 Collapses like an umbrella for easy storage 。 Rotating flash speedring with thumb screw lock 。 Extra cold shoe mount for accessories such as remote transmitters 。 24 Month Fotodiox Warranty 。 This uniquely designed softbox is perfect for studio and location shooting. It is made with high-quality reflective and diffusive material. The dome of the softbox is made of durable Pro-grade omni-bounce silver reflective fabric with black backing. A diffusive white fabric closes the front of the softbox and is attached by Velcro. They are great for any photographer requiring a quick and easy setup. The softbox features a collapsible umbrella like structure with heavy duty rod support. Open the softbox like an umbrella and screw the speedlite mount in place for a quick setup! The outer diffuser can stay on the light while in storage, so it’s always ready to use. Tear down is a breeze too, just remove the softboxes speed ring from the light and release the umbrella-like mechanism inside, and the softbox collapses right down. 。 。 。