1890年-2020年

Generic Foldable Photo Studio Box 2X 1200 Lumen LED, Silver Reflective Interior, No Shadows

Generic Foldable Photo Studio Box (2X 1200 Lumen LED, Silver Reflective Interior, No Shadows): Electronics. Buy Generic Foldable Photo Studio Box (2X 1200 Lumen LED, Silver Reflective Interior, No Shadows): Soft Boxes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Portable photo studio lets you snap professional-grade pictures at home or in the office 。 Great gizmo for self-employed photographers or small business owners 。 Foldable, lightweight and compact design 。 Features two ultra-bright 1200 lumen led lights and reflective silver interior to minimize shadows 。 portable photo studio。the puluz portable photo studio is the ultimate gizmo for all photographers out there. This foldable photo studio allows you to snap professional grade product pictures anywhere you go. It features anpact and lightweight design, making it easy to carry along. Therefore, you'll always be able to have your own private photo studio at hand no matter where you go. The foldable photo studio is easy to assemble and use for anybody out there. Simply unfold your photo studio, plug it into your wall socket, and you're ready to go. This is an all-in-one package that features all you need to snap studio-grade photographs from home or in the office. 。thanks to its affordable pricepact size, the puluz portable photo studio is a great gizmo for small business owners and self-employed photographers. This little foldable photo studio can be easily set up and used in any small room or office. The photoes with two 1200 lumen leds that generate super bright and accurate light. It has been crafted out of durable nylon cloth and features a silver reflective interior. The latter makes sure that all pictures end up without shadows and will have a pure and bright white background. Additionally, es with an orange and black background paper to meet all your photography needs. 。product specifications。general。material: nylon cloth。led quantity: 2x 32 pcs。lumen: 2x 1200lm。color temperature: 5500k。power supply: input: ac 110-220v; output: dc 9-24v 2a。power: 30w。3 pieces of background paper boards (white, orange, black)。dimensions。 。 。 。