1890年-2020年

GQMNL Photography Reflector 30cm/40cm Round Soft Mask Top Flash Soft Cover Softbox Soft White Diffuser Sock Ideal for Photography Activities for Photography Multi-Disc Photo Reflector: Electronics. Buy GQMNL Photography Reflector 30cm/40cm Round Soft Mask Top Flash Soft Cover Softbox Soft White Diffuser Sock Ideal for Photography Activities for Photography Multi-Disc Photo Reflector: Reflectors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Easy to Use -- Within Comfortable Grips on The Reflector, Allowing You to Use it with Just One Hand,Provide Better Experience Than Traditional Reflector. 。 QUICK AND EASY: Easily secures around your flash head for a quick and reliable mount, every time. 。 PREMIUM BUILD QUALITY: Built to the highest standards of quality with premium materials and carefully sewn edges. 。 ONE SIZE FITS ALL: Universal mount fits just about every shoe mount flash on the marke. 。 INCLUDES: 1 Pcs of Flash Diffuser Reflector for Shoe Mount Flashes. 。 For Travel or Storage,suitable for Outdoor Photography Activities.。Durable and flexible steel spring frame insures easy spreading and closing.。It also folds into a easy to carry pouch for added convenience.。Tips: 。1.Due to manual measurement,please allowing an error of 1-3cm.。2.A slight chromatic aberration is allowed due to the different resolution of each display.。Package Contents:。1 x Reflector。 。 。 。

GQMNL Photography Reflector 30cm//40cm Round Soft Mask Top Flash Soft Cover Softbox Soft White Diffuser Sock Ideal for Photography Activities for Photography Multi-Disc Photo Reflector