1890年-2020年

Light Reflector for any Photography Situation 2 In 1 Two-in-one Reflector Diffuser Kit Studio Reflective Portable Reflectors Flash Appliances Folding Portable Mini Soft Board With Carrying Bag: Electronics. Buy Light Reflector for any Photography Situation 2 In 1 Two-in-one Reflector Diffuser Kit Studio Reflective Portable Reflectors Flash Appliances Folding Portable Mini Soft Board With Carrying Bag: Reflectors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Comes with a zippered carrying bag for convenient to carry. 。 2 in 1 Flash Reflector Diffuser Kit. 。 Gold: warm up the picture,Silver: brighten the picture. 。 Universal:Fits all popular brands of accessory flash,A perfect helper of photography. 。 After sales:Our products undergo a rigorous quality inspection, please rest assured to buy, If you have any questions, feel free to contact us and we will provide you with the best service. 。 Collapses to a small size,Comes with a convenient carrying case,Easy to take and storage,Sturdy endurable materials.。Durable: Reflector photography is made of 4 layers of quality coating, not easy to wear, that extends its service life up to 80% longer than the traditional brand, Durable and flexible steel frame can not be easily distorted,The wavy grain increases the reflectivity up to 90%.。Silver - for contrast and increase highlights。Gold - achieve warm glowing skin tones。Durable and flexible steel spring frame insures easy spreading and closing.。It also folds into a easy to carry pouch for added convenience.。Tips: 。1.Due to manual measurement,please allowing an error of 1-3cm.。2.A slight chromatic aberration is allowed due to the different resolution of each display.。After sales:Our products undergo a rigorous quality inspection, please rest assured to buy, If you have any questions, feel free to contact us and we will provide you with the best service.。Package Contents:。1 x Reflector。1 x Carrying bag。 。 。 。