1890年-2020年

Reflector for Photography Reflector Panel Kit 4 In1 Glow Reflector Panel Photo Studio Gold/Silver Flat Panel Light Reflector With 360 Degree Rotating Holding Bracket And Carrying Bag Light Reflecto: Electronics. Buy Reflector for Photography Reflector Panel Kit 4 In1 Glow Reflector Panel Photo Studio Gold/Silver Flat Panel Light Reflector With 360 Degree Rotating Holding Bracket And Carrying Bag Light Reflecto: Reflectors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. High Quality Construction with Reflective Fabric,highly reflective fabric incorporating,durable and Versatile. 。 A perfect helper of photography. 。 Size:100x180cm 。 360 degree rotating bracket,Geared tooth locking mechanism. 。 With a high quality frame support, light and sturdy, very stable,The frame can be disassembled and assembled in minutes,Note: Does not include the light stand and other products (Not included light stand) 。 Creating Beautiful Flattering Catch light - Highly reflective silver surface produces a attractive arched shape catchlight that makes the portrait more attractive.。SIZE:100x180CM。Paking size:77*28*2CM。Silver - for contrast and increase highlights。Gold - achieve warm glowing skin tones。White - produce neutral color temperature。Carrying bag is made of black heavy duty material with a sturdy zipper, which is durable and portable and suitable for outdoor photography activities.。Package Contents:。1x Reflector Panel Kit 。 。 。

Reflector for Photography Reflector Panel Kit 4 In1 Glow Reflector Panel Photo Studio Gold//Silver Flat Panel Light Reflector With 360 Degree Rotating Holding Bracket And Carrying Bag Light Reflecto