1890年-2020年

Lighting Reflectors 36 Inch Foldable Multi-Disc Light Reflector Two-fold Parabolic Shaped Umbrella for Outdoor Portrait Video Recording Black and Silver Photo Video Studio Reflector: Electronics. Buy Lighting Reflectors 36 Inch Foldable Multi-Disc Light Reflector Two-fold Parabolic Shaped Umbrella for Outdoor Portrait Video Recording Black and Silver Photo Video Studio Reflector: Reflectors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Favorable light reflection, brings fine light effect for your photo shooting in studio. 。 Outer Lining: Black for keeping unwanted lights from being reflected into your photo. 。 Pro-grade fabric offers extreme soft and even light, ensure even and smooth surface once opened. 。 Parabolic Shaped Umbrella for Professional Soft and Even Lighting. 。 Softbox Style Design to Prevent Unwanted Light Spill,Professional and Heavy Duty Construction for Portable and Long Lasting. 。 You can always get the effect you like. They are the most popular reflector in photograph, which are suitable for studio or outdoor Photography.。Size: 36 inches。Tips: 。1.Due to manual measurement,please allowing an error of 1-3cm.。2.A slight chromatic aberration is allowed due to the different resolution of each display.。After sales:Our products undergo a rigorous quality inspection, please rest assured to buy, If you have any questions, feel free to contact us and we will provide you with the best service.。Package Contents:。1 x Reflector Umbrella 。 。 。