1890年-2020年

Color : Red Fill light ZHAOSHUNLI Camera Small Wedding SLR Camera Outside Shooting Portable Always Bright Soft Light

Fill light ZHAOSHUNLI Camera Small Wedding SLR Camera Outside Shooting Portable Always Bright Soft Light (Color : Red): Electronics. Buy Fill light ZHAOSHUNLI Camera Small Wedding SLR Camera Outside Shooting Portable Always Bright Soft Light (Color : Red): Continuous Output Lighting - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Estimated delivery time 8-15 days, depending on your country 。 Material: The outer material of the fill light is made of aluminum alloy, which is durable, healthy and safe, and can be used with confidence. 。 Product performance: 94 high-quality patch lamps with alternating heating and cooling, high color temperature reduction, soft light and no glare, suitable for live broadcast when light is insufficient, shooting portraits, dining, food, drinks, micro-movies, still life, parties, etc. Fill light shooting 。 Details: 3500k-5700k color temperature white warmth adjustable, light source strength can also be adjusted 。 Specifications: This product is available in silver, red, black, and can be used with a tripod, SLR, selfie stick, etc. 。