1890年-2020年

3/8Female to 1/4 Male Brass Tripod Adapter Screw for Camera Light Bracket Brass Tripod Adapter Screw

3/8'Female to 1/4 'Male Brass Tripod Adapter Screw for Camera Light Bracket Brass Tripod Adapter Screw: Electronics. Buy 3/8"Female to 1/4 'Male Brass Tripod Adapter Screw for Camera Light Bracket Brass Tripod Adapter Screw: Tripod Mount Rings - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Standard 1/4 inch - 20 male screw attachment type, standard 3/8 inch - 16 female thread attachment type 。 Allows you to do all kinds of configurations with your DSLR rigs 。 Made of high quality brass material, durable and lightweight to carry 。 Used for camera tripod and holder fast loading plate screw 。 Exquisite workmanship​, easy to install and remove 。 Description: 。 Adopting high quality brass, exquisite workmanship, easy to install and remove. Precision made brass tripod mono-pod screw adapters, they are solid and easy to grip. Allows you to do all kinds of configurations with your DSLR rigs.  。 。 Specifications: 。 Material: Brass 。 Color: Golden 。 Package Weight: approx. 16g 。 Size: approx. 2 x 1.5cm / 0.7" x 0.5" 。 Nut Diameter: approx. 8mm / 3/8" 。 Screw Diameter: approx. 6mm / 1/4" 。 Quantity: 1pc 。 。 。 Package Included: 。 1 x brass tripod thread 。 。 。 Note:/  。 1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. 。 2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please in kind prevail. 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。

3//8Female to 1//4 Male Brass Tripod Adapter Screw for Camera Light Bracket Brass Tripod Adapter Screw