1890年-2020年

JASZW 0.6X Super Wide Angle Lens Clip-On Cell Phone Lens 2 in 1 HD Camera Lens Kit: Electronics. Buy JASZW 0.6X Super Wide Angle Lens Clip-On Cell Phone Lens 2 in 1 HD Camera Lens Kit: Lens Supports - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Professional High Definition: Deluxe-quality lens kit helps minimize lens glare, reflection, ghosting and other artifacts for superb clarity. 。 0.6X super wide angle lens for a high definition wide angle image without distortion. 。 Universal clip can attach any 37mm thread Digital SLR Pro Lens on your mobile. 。 Easy to Assemble and Use: The wide angle lens and macro lens screw together/apart smoothly with a precision fit. 。 This Camera Lens Kit includes upgraded wide angle lens and macro lens which are of superb quality. They apply to most brands of cell phones such as iPhone 7 6s/6 plus/5/5s, iPad, etc. 。 Features:。100% brand new and high quality。Perfectly made of advanced material, this Lens Kit efficiently minimizes lens glare, reflection, ghosting and other artifacts for superb clarity. Making your photos look like as high grade as those taking with DSLR Camera.。Note:。The Flash Light might be blocked when the lens is in use.。The Macro Lens and the Wide Angle Lens are attached together while you receive them.。If you want to use the Wide Angle Lens, screw the two lens together to take wonderful pictures.。If you want to use the Macro Lens, remove the Wide Angle Lens first.。Size: 2.2 x 4.5 x 4 inches。Package including:。0.6X HD Wide Angle Lens * 1。Universal 37mm Thread Clip * 1。Lens Cover * 2。Pouch * 1 。 。 。