1890年-2020年

Durable CAOMING 67mm Lens Hood for Cameras Screw Mount Black

CAOMING 67mm Lens Hood for Cameras(Screw Mount) (Black) Durable: Electronics. Buy CAOMING 67mm Lens Hood for Cameras(Screw Mount) (Black) Durable: Lens Hoods - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. SPseries is designed for the internal focusing (IF) optical camera lens 。 67mm petal-shaped hood. 。 The advantage of petal design is that it does not only have the same block miscellaneous light effect with a circular or rectangular design, but also small in size and light in weight. 。 Petalshape hood extends the effective depth, thus it can maximize the suppression of the halo generation. 。 Suitable for all film SLR cameras and digital SLR cameras. 。 1)SPseries is designed for the internal focusing (IF) optical camera lens 。2)67mm petal-shaped hood. 。3)The advantage of petal design is that it does not only have the same block miscellaneous light effect with a circular or rectangular design, but also small in size and light in weight.。4)Petalshape hood extends the effective depth, thus it can maximize the suppression of the halo generation. 。5)Suitable for all film SLR cameras and digital SLR cameras. 。6)Inner diameter: 67mm。 。 。 。