1890年-2020年

: Gadget Place Professional 3-Stage Collapsible Universal Rubber Multi-Lens Hood for Sony 70-400mm F4-5.6 G SSM II : Electronics. Lens hoods are primarily designed to prevent unwanted stray light from entering the lens by extending and shading the end of the lens. 。 It is collapsible, rubber design allows it to remain on your lens without requiring much additional space and it also adds extra protection against accidental impact. 。 Camera showing in photos is not included. 。 Lens hoods are primarily designed to prevent unwanted stray light from entering the lens by extending and shading the end of the lens. This hood is collapsible, rubber design allows it to remain on your lens without requiring much additional space and it also adds extra protection against accidental impact. Camera showing in photos is not included. 。 。 。